NavMenu

Er Srbija povećava kapacitete ka Crnoj Gori - Tokom ljetnje sezone ka Tivtu do 33 leta nedeljno

Izvor: eKapija Utorak, 11.05.2021. 11:11
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Zbog velikog interesovanja putnika, Er Srbija (Air Serbia) je obezbijedila dodatnih 32.832 sjedišta na letovima između Beograda i Tivta do kraja ljetnje sezone 2021. godine. Između srpske prijestonice i crnogorskog primorja uvedeno je ukupno 156 novih rotacija, saopšteno je iz kompanije.

Do kraja septembra, Er Srbija će obaviti više od 900 rotacija između Srbije i Crne Gore, sa oko 70.000 sedišta na liniji ka Podgorici i više od 110.000 mjesta na ruti između Beograda i Tivta. Većina letova biće obavljena mlaznim avionima sa većim kapacitetom, umjesto aviona Er Srbije tipa ATR.

- Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu koje je tradicionalno veoma značajno za naše putnike. Trudimo se da obezbijedimo snažnu konekciju između naše dvije zemlje, ali i odličnu povezanost sa drugim destinacijama u mreži Er Srbije. Između ostalog, obezbjeđujemo najbolju vazdušnu vezu između Crne Gore i Ruske Federacije preko Beograda - izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Već od sledeće nedelje, srpska nacionalna avio-kompanija će do crnogorskog primorja obavljati 15 letova nedeljno, dok će se tokom ljeta taj broj povećati do 33 leta nedeljno. Srpska nacionalna avio-kompanija će u piku sezone između Beograda i Tivta letjeti i do pet puta dnevno, svakog dana u nedelji, osim ponedeljkom i utorkom, kada će letjeti do četiri puta dnevno.

Er Srbija će takođe obavljati do 21 let nedeljno između Beograda i Podgorice tokom vršnog dijela ljetnje sezone.
Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Građevina

Budva naručila gradnju saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun - Vrijednost posla skoro pola miliona eura

Opština Budva raspisala je tender za radove na izgradnji saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun, sa kompetnom infrastrukturom. Vrijednot posla procijenjena je na 495.868 EUR. Tender je otvoren do 31. maja, detaljnije OVDJE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.