NavMenu

Avionska linija Zagreb-Podgorica od septembra

Izvor: eKapija Nedjelja, 09.05.2021. 12:28
Komentari
Podeli
(Foto: Rebius/shutterstock.com)
Kompanija Ryanair u septembru će pokrenuti liniju od Zagreba do Podgorica, potvrđeno je tokom sasatanka ministra vanjskih poslova Crne Gore Đorđa Radulovića sa hrvatskim kolegom Gordanom Grlićem Radmanom.

- Najavljeno otvaranje linije Ryanair-a na relaciji Zagreb – Podgorica od septembra biće još jedan impuls razvoju turizma, kao pokretačke snage naših ekonomija - poručio je ministar Radulović.

Sagovornici su se složili i da saradnja u domenu ekonomije i turizma treba biti temelj daljeg unapređenja veza dvije zemlje-

- Naše dvije ekonomije nisu konkurentne, već komplementarne, imajući u vidu da pripadamo mediteranskom prostoru - ocijenjeno je na sastanku.

Na toj liniji, istaknut je značaj najavljenog sastanka predstavnika privrednih komora i resornih ministarstava dvije države, koji bi trebalo da bude održan u septembru ove godine u Dubrovniku, u cilju povezivanja i definisanja konkretnih oblasti saradnje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.