NavMenu

Raspisan konkurs za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, prijave otvorene i za strance

Izvor: Mina Četvrtak, 06.05.2021. 16:00
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/smith371)
Aerodromi Crne Gore raspisali su konkurs za izbor izvršnog direktora tog preduzeća, koji će biti otvoren 15 dana.

Kako se navodi u oglasu, kandidat treba da ima VII-1 stepen stručne spreme, najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima upravljanja i znanje engleskog jezika, srednji nivo.

Poželjno je da kandidat posjeduje iskustvo iz oblasti vazdušnog saobraćaja, ekonomije ili poslovnog upravljanja, kao i da posjeduje visoke etičke standarde i integritet.

Uz prijavu za javni konkurs, kandidat za izvršnog direktora mora da dostavi i prijavu za radno mjesto, diplomu o stečenom obrazovanju ili fotokopiju ovjerenu pred nadležnim organom, radnu biografiju, kopiju lične karte, dokaz da ima najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima upravljanja, kao i uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti i da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Pravo prijavljivanja na konkurs imaju i državljani drugih država u skladu sa zakonom.

Kandidati su dužni da kompletnu dokumentaciju i dokaze dostave u originalu ili u ovjerenoj kopiji, u zatvorenoj koverti, na adresu Aerodromi Crne Gore, Poštanski fah 202.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Funkciju vršioca dužnosti direktora Aerodroma trenutno obavlja Ognjen Jovović, koji je na to mjesto došao nakon ostavke Ane Lončarević Badnjar.

Prethodno je promijenjen Bord direktora, koji je razriješio Danila Orlandića sa pozicije izvršnog direktora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.