NavMenu

Prijave za AWE Akademiju za preduzetnice do 10. maja

Izvor: Mina Četvrtak, 06.05.2021. 09:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Bartek Zakrzewski)Ilustracija
Podgorička kompanija DigitalBee pozvala je sve žene preduzetnice koje su na početku poslovanja ili imaju poslovnu ideju koju žele pretvoriti u održivi biznis da se do ponedjeljka prijave na AWE Akademiju za preduzetnice.

Iz kompanije je saopšteno da će 30 žena iz svih krajeva Crne Gore dobiti priliku da učestvuju u AWE šestomjesečnom programu.

- Preduzetnicama koje budu odabrane za učešće u programu će biti omogućen pristup specijalnoj online AWE platformi za učenje i obuku preduzetnica, putem koje će svake sedmice slušati sadržaje na engleskom jeziku i obrađivati različite poslovne teme - navodi se u saopštenju.

Učesnicama će kroz cijeli program biti omogućena i podrška mentorki iz kompanije DigitalBee sa bogatim znanjem i iskustvom u različitim preduzetničkim oblastima, koje će pratiti njihov rad i pomagati im u savladavanju sadržaja i ostvarenju željenih rezultata i ciljeva.

Uslovi učešća i formular za prijavu dostupni su na ovom linku, a učešće u programu je besplatno za sve polaznice.

Globalni program AWE Akademija za preduzetnice DigitalBee implementira prvi put u Crnoj Gori, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

Biro za obrazovanje i kulturna pitanja Stejt departmenta osnovao je Akademiju 2019. godine, koja pruža preduzetnicama vještine, kao i resurse i umrežavanje potrebno za pokretanje i razvoj uspješnog poslovanja.

Kroz AWE program je do sada prošlo preko sedam hiljada žena iz preko 50 država širom svijeta, a sada i preduzetnice u Crnoj Gori imaju priliku da učestvuju u ovom programu.

DigitalBee, kompanija osnovana 2019. godine u Podgorici, prepoznata je po brendu Digitalna Akademija, kroz koji nudi obrazovne programe za razvoj kompetencija važnih za uspjeh u digitalnom dobu i konsultantske usluge vezane za digitalnu transformaciju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.