NavMenu

Air Serbia ponovo leti za Rim i Milano

Izvor: eKapija Subota, 01.05.2021. 12:55
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Air Serbia je danas, 30. aprila, letom JU 0530 iz Beograda ka Rimu započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji. Letovi između srpske i italijanske prestonice obavljaće se dva puta nedjeljno, ponedjeljkom i petkom, saopšteno je iz ove kompanije.

Nacionalna avio-kompanija će 28. maja, letom JU 544 ponovo uspostaviti redovnu vazdušnu liniju ka Milanu, nakon čega će se letovi na ovoj ruti obavljati dva puta nedjeljno, ponedjeljkom i petkom. Planirano je da se od 13. juna uspostavi i treći nedjeljni let ka obje destinacije u Italiji, koji bi se obavljao nedjeljom.

- Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu sa Italijom i dodajemo još jednu destinaciju u našu postojeću mrežu, osim najavljenog Rima. Imajući u vidu da je pandemija i dalje u toku, obnavljanje ovih ruta se može smatrati velikim uspjehom. Italija za nas predstavlja izuzetno važno tržište i cilj nam je da obezbijedimo kontinuiranu i snažnu povezanost između Beograda i Italije, kao i drugih destinacija u mreži Er Srbije - kazao je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Građevina

Budva naručila gradnju saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun - Vrijednost posla skoro pola miliona eura

Opština Budva raspisala je tender za radove na izgradnji saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun, sa kompetnom infrastrukturom. Vrijednot posla procijenjena je na 495.868 EUR. Tender je otvoren do 31. maja, detaljnije OVDJE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.