NavMenu

Podgoričko izletište na rijeci Zeti u novom ruhu - Završeno uređenje plaže u Rogamima

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 26.04.2021. 12:58
Komentari
Podeli
Uređenje plaže u Rogamima, jednog od omiljenih izletišta Podgoričana, završeno je u okviru inicijative Mikro 020. Riječ je o donaciji kompanije Bemax glavnom gradu, a u projekat je uloženo 200.000 EUR.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković istakao je da je jedno od najposjećenijih izletišta predato na upotrebu sugrađanima u novom ruhu.

- Danas u Rogamima, na čuvenoj plaži na rijeci Zeti, imamo priliku da konstatujemo da je plaža dobila potpuno drugačiji izgled, zahvaljujući projektu koji smo realizovali u okviru inicijative Mikro 020, uz značajnu podršku kompanije Bemax, vrijednosti 200.000 EUR. Raduje nas da, iako zvanično još nije krenula sezona roštilja na podgoričkim plažama koje se obično vezuje za 1. maj, na ovom mjestu već ima dosta ljudi koji uživaju u ovom lijepom ambijentu. To nas posebno hrabri jer mi ovaj prostor prepoznajemo kao značajan potencijal, ne samo kada su naši sugradjani u pitanju, nego i kao značajan potencijal za turističku valorizaciju, u sklopu onoga što su naši planovi kada je u pitanju nastavak razvoja grada - saopštio je gradonačelnik Vuković.

On je izrazio uvjerenje da će ovakvih i sličnih projekata biti i u narednom periodu i zahvalio kompaniji Bemax na saradnji i vrijednoj donaciji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.