NavMenu

Međunarodna investiciona konferencija SEE ENERGY -Connect & Supply 29. i 30. septembra u Novom Sadu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 26.04.2021. 10:40
Komentari
Podeli
(Ilustracija) Treća po redu Međunarodna investiciona konferencija sa poslovnim sastancima - SEE ENERGY Connect & Supply III 2021 održaće se 29. i 30. septembra 2021. u novosadskom hotelu Sheraton.

Već dobro poznato mjesto susreta biznis lidera, investitora, donosioca odluka, predstavnika javnih institucija i državnih organa, ove godine razmijeniće mišljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rješenjima u oblasti obnovljivih izvora energije sa akcentom na proizvodnju i korišćenje zelene energije u cilju zaštite životne sredine i upravljanje vodama.

Dvodnevna konferencija predstaviće potencijal kao i finansijsku i institucionalnu podršku investicionim projektima kroz savremene tehnologije proizvodnje zelene energije.

Poljoprivredna gazdinstva imaće priliku da se poznaju sa načinima efikasnog korišćenja i smanjenja troškova u prikupljanu biomase kroz logistike prikupljanja žetvenih ostataka, transporta i skladištenja, siliranja i čišćenja.

Drugi dan konferencije posvećen je proizvodnji toplotne energije ali na način kojim ne zagađujemo životnu sredinu, kao i uvijek aktuelnoj temi o upravljanju vodama, vodosnabdijevanju i tretmanu otpadnih voda.


Organizator, Nacionalna asocijacija za biomasu Serbio ugostiće predstavnike kompanija i investitora iz Austrije, Njemačke, Mađarske i regiona, radi razmjene iskustva, primjera dobre prakse kao i potencijalnih zajedničkih projekata.

Konferencija, će se kao i prethodni put održati uz fizičko prisustvo zainteresovanih usklađeno sa mjerama zaštite protiv virusa koje će u tom momentu biti aktuelne, kao i putem online verzije, već sada prihvaćenog načina održavanja sastanaka i susreta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.