NavMenu

Postanite regionalni dobavljač hrane - Razvojna agencija Vojvodine poziva proizvođače na drugi onlajn Dan dobavljača Agrobiznis 2021

Izvor: eKapija Petak, 16.04.2021. 13:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shebeko/shutterstock.com)Ilustracija
Razvojna agencija Vojvodine uputila je poziv domaćim proizvođačima hrane da se prijave za B2B sastanke sa regionalnim trgovinskim lancima na Danu dobavljača – Agrobiznis 2021, koji će se održavati online od 26. do 29. aprila.

- Ovoga puta, naši proizvođači imaće priliku da svoje proizvodne programe predstave predstavnicima trgovinskih lanaca iz regiona Bingo (BiH) i Voli marketi (CG) - saopštila je Agencija.

Trgovački lanac Bingo traži dobavljače smrznutih proizvoda, svježeg voća i povrća, kao i industrijskog povrća za proizvodnju začina, a crnogorski trgovinski lanac Voli dobavljače svježeg voća i povrća i pakovane oprane salate.

Kotizacija se ne plaća, a krajnji rok za prijavu je 18. april.

Ovo je drugi po redu od četiri najavljena Dana dobavljača – agrobiznis 2021, koji se zbog pandemije ove godine održava četiri puta, svake poslednje nedelje u martu, aprilu, maju i junu.

Svi zainteresovani proizvođači mogu da se prijave na sajtu RAV-a, na stranici Dan dobavljača – Agrobiznis 2021.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Olakšica za vozače: Uz elektronsku naplatu putarine, uskoro bez zadržavanja na putevima u Srbiji

Vozačima u Crnoj Gori, uskoro će biti dostupna mogućnost da sa sopstvenim tag uređajem elektronski plaćaju putarinu kako u Crnoj Gori tako i na cestama u Srbiji, što će značiti manje zadržavanje i brži protok saobraćaja. Kako za portal Kolektiv me objašnjava Ana Palibrk iz preduzeća Monteput, riječ je platfortmi Toll for all (T4A) – Putarina za sve, koja podrazumijeva da se sa jedinstvenim tag uređajem može putovati kroz više

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.