NavMenu

NIS planira rušenje hotela u Bečićima i izgradnju novog objekta uz samu obalu mora - Kompanija traži partnera za realizaciju investicije

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.04.2021. 15:39
Komentari
Podeli
(Foto: Zekai Zhu/Pexels)
Naftna industria Srbije (NIS) raspisala je javni poziv za registraciju interesa za razvoj i opciono kasnije upravljanje hotelom sa najmanje četiri zvjezdice uz samu obalu mora na crnogorskom primorju. Lokacija se nalazu na parceli uz more, na jednoj od najpopularnijid oješčanih plaža u Bečićima.

Postojeći hotel Bečići koji je u vlasništvu NIS-a planiran je za kompletno rušenje i njegovu zamjenu sa potpuno novim, modernim i funkcionalnim hotelom sa najmanje četiri zvjezdice. Hotel se nalazi na parceli povšrine33.694 m2. Kako hotelijerstvo nije osnovna djelatnost kompanije, traže se iskusne u ugledne organizacije, potencijalni partneri zainteresovani za ulaganje u razvoj navedene investicije, kroz strateško partnerstvo sa NIS-om.

Registraciju interesa potrebno je poslati elektronskom poštom predstavnicima kompanije NIS sa priloženim kontakt podacima zainteresovane strane i njenih predstavnika. Posrednici koji žele da predstave ovu investicionu priliku svojim postojećim ili potencijalnim klijentima, takođe mogu poslati registraciju interesa na navedeni način.


Nakon što predstavnici NIS-a prime registraciju interesa, zainteresovanima će biti dostavljene dodatne informacija i instrukcije.

Više informacija o ovom javnom pozivu možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Energija, Industrija

Izgradnja reverzibilne hidroelektrane od neprocjenjivog značaja za CG - Kineska kompanija POWERCHINA zainteresovana za ulaganje u energetiku

Kineska kompanija POWERCHINA zainteresovana je za ulaganje u elektroenergetski sektor u Crnoj Gori, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Kako je kazao ministar Saša Mujović tokom sastanka sa predstavnicima ove kompanije, Crna Gora mora što prije krenuti u realizaciju kapitalnih energetskih projekata, posebno onih koji se tiču dobijanja prijeko potrebne balansne energije. - S tim u vezi, izgradnja reverzibilne hidroelektrane

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.