NavMenu

Oglašena prodaja građevinskog zemljišta na Žabljaku

Izvor: eKapija Utorak, 13.04.2021. 15:55
Komentari
Podeli
(Foto: Andy Dean Photography/shutterstock.com)
Opština Žabljak raspisala je javni poziv za prodaju građevinskog zemljišta metodom javnog nadmetanje.

Kako je navedeno u tenderu, prodaje se parcela u obuhvatu DUP-a Kovačka dolina II, površine 545 m2. Parcela je predviđena za gradnju objekta spratnosti P+1+PK, a minimalna cijena iznosi 13.625 EUR, odnosno 25 eura po kvadratu.

Opština prodaje i parcele u obuhvatu DUP-a Žabljak, površine 1.466 m2, te 177 i 186 kvadrata, koje su planom parcelaicije označene kao jedna urbanistička parcela. Zemljište je predviđeno za gradnju objekta spratnosti P+2+Pk. Minimalni iznos naknade za zemljište iznosi 164.610 EUR, odnosno 90 eura po kvadratu.

- Rok za privođenje namjeni koja je utvrđena planskim dokumentom detaljne razrade, iznos naknade za komunalno opremanje zemljišta po m2 za predmetnu parcelu, stepen komunalne opremljenosti urbanističke parcele, obaveza investitora u vezi komunalnog opremanja urbanističke parcele, regulisaće se ugovorom o prodaji građevinskog zemljišta - objašnjeno je u tenderu.


Ponude se dotvaljaju u roku od 15 dana od objavljivanja javnog poziva. Javno nadmetanje održaće se 28. aprila sa početkom u 12 sati, u prostorijama Opštine Žabljak.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.