NavMenu

Otvoren hotel Palas u Petrovcu - Očekuje se dolazak prvih gostiju

Izvor: Media Biro Petak, 09.04.2021. 13:50
Komentari
Podeli
(Foto: Media Biro/G. Šaban)
Hotel Palas u Petrovcu zvanično je počeo da radi i danas će dočekati prve goste.

PR menadžerka hotelske grupe Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović kazala je da su se gosti često raspitivali za boravak u hotelu u Petrovcu.

- Sve ovo vrijeme non-stop smo imali upite upravo za otvaranje hotela. On je zvanično počeo sa radom. Raduje nas da, već u ovom periodu, imamo interesovanja za boravak u hotelu Palas. Ono što je već sada očigledno jeste da će, tokom uskršnjih i majskih praznika i tokom cijelog maja hotel Palas biti živ - rekla je Kaluđerović agenciji Mediabiro.

Prema njenim riječima, već sada imaju rezervacije domaćih, ali i gostiju iz regiona, što je u ovom periodu i za očekivati.

Kaluđerović je dodala da su cijene prilagođene aktuelnoj situaciji, te da je ponuda hotela Palas dobra.

- HG Budvanska rivijera je zaista konkurentna na tržištu kada su u pitanju cijene. Imamo dobar odnos cijena-kvalitet. Tako će biti i ove godine. Mi smo cijene prilagodili aktuelnim dešavanjima na tržištu - navela je Kaluđerović.


Ona je rekla da su tako u aprilu i maju i tokom uskršnjih i majskih praznika pripremili dobru ponudu, u okviru koje će djeca imati raznih povoljnosti.

- Dosadašnji odziv nam govori da je ponuda dobra, da je prilagodljiva i prihvaćena od gostiju, što je najbitnije u ovom trenutku - kazala je Kaluđerović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.