NavMenu

U hotelu Regent trenutno borave domaći i gosti iz regiona - Bolja popunjenost očekuje se u narednom periodu

Izvor: Mina Četvrtak, 01.04.2021. 09:34
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/falco)
U hotelu Regent Porto Montenegro trenutno borave gosti iz Crne Gore i regiona, a sa ublažavanjem epidemioloških mjera u Tivtu očekuju i bolju popunjenost.

PR hotela, Elena Ljiljanić, kazala je da se bolja popunjenost očekuje i tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika.

Hotel Regent u narednom periodu fokusiraće se na goste iz regiona, jer trenutne epidemiološke mjere dopuštaju njihov boravak, naročito ako se uzme u obzir činjenica da nije potreban obavezan PCR test.

- Pomno pratimo dešavanja kada su epidemiološke mjere u pitanju i aviopovezanost sa dosadašnjim tradicionalnim tržištima, Ukrajinom i Rusijom, gdje ćemo usmjeriti posebnu pažnju, kao i na zemlje njemačkog govornog područja - rekla je Ljiljanić agenciji CGNews.

Ona je podsjetila da je nedavno održan sajam turizma u Moskvi, gdje se vidjelo veliko interesovanje turista iz Rusije.

- Sada je veoma važno prisustvo na društvenim mrežama, kao i digitalni marketing u cilju podsjećanja na prisutnost i spremnost Crne Gore kao destinacije da, čim to mjere dozvole, gostima pruži kvalitetan odmor - navela je Ljiljanić.


Ona je podsjetila i da veliki broj događaja i vjenčanja nije otkazan, već samo pomjeren, pa se i njihova realizacija u nekom manjem obimu očekuje u drugoj polovini godine.

Tokom aprila, tradicija hotela je inoviranje gastronomske ponude.

- Tako je za predstojeći mjesec planiran "zeleni" kalendar događaja u sklopu kojeg ćemo biodiverzitet ovog podneblja proslaviti vikendom u znaku divljih šparoga 10. i 11. aprila i vikendom u znaku žućenice 17. i 18. aprila u sklopu kojeg će se na meniju naći delikatesi pripremljene sa ovim kraljicama divljih biljaka - zaključila je Ljiljanić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.