NavMenu

Podgorička gradska televizija uskoro dobija savremenu opremu - Raspisan javni poziv vrijedan 275.000 EUR

Izvor: eKapija Subota, 27.03.2021. 09:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: antb/shutterstock.com)Ilustracija
Glavni grad Podgorica raspisao je javni poziv za nabavku opreme za potrebe lokalnog javnog emitera RTV Podgorica vrijednosti 275.000 EUR. Nabavkom ove savremene opreme stvoriće se uslovi za početak rada Gradske televizije koji se očekuje polovinom ove godine.

Ponude se podnose preko ESJN-a zaključno sa 19. aprilom 2021. godine do 9 sati, kada je zakazano otvaranje ponuda.

Dio ponude koje se ne dostavlja preko ESJN-a, a odnosi se na garanciju ponude dostavlja se neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi ul. 19. decembra, br. 13, III sprat, ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi ul. 19. decembra, br. 13, treći sprat, radnim danima od 8 do 15 sati, zaključno najkasnije do 19. aprila do 9 sati.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.