NavMenu

CKB najbolja banka u Crnoj Gori treću godinu zaredom

Izvor: eKapija Srijeda, 24.03.2021. 11:07
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/Robson90)
Crnogorska komercijalna banka (CKB) je treću godinu zaredom proglašena za najbolju banku u Crnoj Gori, prema ocjeni finansijskog magazina Global Finance.


Kako je saopšteno iz banke, finansijski magazin Global Finance objavio je spisak dobitnika prestižnog priznanja za najbolje banke u centralnoj i istočnoj Evropi, a nagrađene su još dvije banke iz OTP grupe, OTP banka iz Mađarske i SKB banka iz Slovenije.

- Nagrada Global Finance-a za najbolju banku u Crnoj Gori, koju dobijamo treću godinu zaredom, rezultat je konstantnog napora svakog člana CKB tima u veoma izazovnom i dinamičnom periodu. U godini koja obiluje izazovima, kako na globalnom, tako i na lokalnom nivou, ponosni smo jer se naš rad, posvećenost i brižan odnos prema klijentima i cjelokupnoj zajednici prepoznaje i na međunarodnom nivou - rekao je Pal Kovacs, glavni izvršni direktor CKB-a.

Prema njegovim riječima, početkom ove godine, Global Finance je proglasio CKB privatno bankarstvo za najbolju uslugu privatnog bankarstva u Crnoj Gori.

- Nakon uspješnog okončanja jednog od najkompleksnijih projekata integracije na crnogorskom finansijskom tržištu, CKB nastavlja da posluje kao visoko likvidna i pouzdana banka sa stabilnim potencijalom za rast i širokom ponudom usluga prilagođenim potrebama građana, kompanije i države - rekao je Kovacs.


Nagrade koje dodjeljuje časopis Global Finance predstavljaju pouzdan standard izvrsnosti za globalnu finansijsku zajednicu. Kako ocjenjuju iz uredništva magazina, ovogodišnja dodjela nagrada je najvažnija i najizazovnija u dosadašnjoj dvadesetosmogodišnjoj istoriji, s obzirom na nepredvidljive uslove koje je prouzrokovala pandemija na globalnom nivou.

- Dobitnici su izabrani na osnovu poslovnih performansi i kriterijuma kao što su rast aktive, inovativnost proizvoda, razvoj poslovanja, ali i liderstvo u digitalnoj transformaciji, oslanjajući se na ocjene finansijskih analitičara, konsultanata i predstavnika korporativnog sektora širom svijeta - saopšteno je.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.