NavMenu

O radovima na izgradnji sistema za prečišćavanje otpadnih voda od sada i putem aplikacije

Izvor: eKapija Utorak, 16.03.2021. 11:29
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/screenshot)
Novosti i informacije o napretku radova u okviru projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda sa pripadajućom kolektorskom mrežom, osim na sajtu, od sada će biti dostupne i na aplikaciji. Besplatna za preuzimanje, dostupna i Android i iOS korisnicima, OVPG mobilna aplikacija omogućava praćenje realizacije projekta u svim fazama i na svim lokacijama aktivnih radova u Podgorici.

Osim osnovnih informacija o fazama i komponentama projekta, aktuelnim dešavanjima, posebne pogodnosti aplikacije predstavljaju opcija dobijanja obavještenja o radovima na teritoriji Podgorice, zatvaranju i otvaranj, interaktivna mapa na kojoj su prikazane ulice kroz koje prolazi sekundarna kanalizaciona mreža, uz uvid u one u kojima su radovi završeni, u toku ili u najavi.

- Ovo je projekat koji ne znači samo izgradnju novog sistema za prečišćavanje kojim rješavamo višegodišnji problem Podgorice, već i njen opšti razvoj, dugoročno rješenje pitanja otpadnih voda i očuvanja životne sredine. Vodeći se time i vizijom o digitalnoj transformaciji društva, željeli smo servisne i druge važne informacije o projektu da učinimo još dostupnijim svima i uvijek. Mobilna aplikacija je jednostavna, pregledna i nadasve korisna zahvaljujući blagovremenim obavještavanja o radovima i fazama koje utiču na kretanje i život sugrađana - kazali su iz preduzeća Vodovod i kanalizacija d.o.o. Podgorica.


Osim aplikacije, svi detalji o projektu, nosiocima i partnerima, vrijednostima i benefitimamogu se pronaći i na zvaničnomweb sajtu projekta www.ovpg.me.

Kako je saopšteno na sajtu Glavnog grada, građani putem ovih digitalnih platformi mogu slati i sva pitanja u vezi sa realizacijom ovog projekta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.