NavMenu

Podgorica će do kraja avgusta dobiti gradsku televiziju, portal od 22. marta

Izvor: RTCG Petak, 12.03.2021. 12:15
Komentari
Podeli
(Foto: antb/shutterstock.com)
Podgorica bi do kraja avgusta trebalo da dobije svoju Gradski televiziju na koju se dugo čekalo. Sa emitovanjem programa počeo je radio a uskoro kreće i portal gradski.me.

Nakon više od deceniju, kada je prvi put najavljena, gradska televizija bi do kraja avgusta trebala da počne sa radom u Podgorici. To je prema riječima v.d. njenog direkrora bilo ne očekivanje već potreba, obzirom na značaj mas-medija ali velikog interesovanja građana za lokalne teme koji su od značaja za život i funkcionisanje

Osim javnosti koja je ukazivala da Glavni grad Crne Gore mora imati svog javnog emitera, poput drugih crnogoskih, znatno manjih opština, Vučinić kaže da je i uprava bila zainteresovana da ovaj projekat zaživi.


A dok čekamo televiziju, koju još i nazivaju skupom igračkom od 19. decembra prošle godine na frekvencije od 103 mhz emituje se gradski radio koji osim muzike sadrži emisije poput Jutarnjeg programa.

Planiraju i najbrže rastući medij, portal- gradski.me, i to od 22. marta.

RTV Podgorica prema Odluci koju je nedavno usvojio Savjeti imaće 80 zaposlenih a finansiraće se iz budžeta Glavnog grada.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.