NavMenu

Šta se desi kada voz u Japanu krene 20 sekundi ranije?

Izvor: Poslovne novine Subota, 06.03.2021. 08:31
Komentari
Podeli

(Ilustracija) Japanska kompanija koja pruža usluge željezničkog prevoza uputila je javno izvinjenje nakon što je jedan od njihovih vozova krenuo 20 sekundi ranije od naznačenog vremena.

U Japanu, zemlji sa najpouzdanijom željeznicom na svijetu, rijetko se dešava da dođe do kašnjenja ili ranijeg kretanja voza, tako da je ovaj događaj izazvao dosta pažnje.

Uprava linije Cukuba Ekspres čiji vozovi saobraćaju između Tokija i Cukube uputila je "iskreno izvinjenje zbog izazvanih neprijatnosti".

Uprava kompanije navodi da osoblje nije dovoljno dobro provjerilo raspored, tj. vrijeme odlaska voza, pa je došlo do kardinalne greške.

U saopštenju se navodi da je voz trebalo da krene u 9:44:40 po lokalnom vremenu, a krenuo je u 9:44:20.

Iako se niko od putnika nije žalio, uprava kompanije smatra sebe odgovornim i dužnim da se izvini putnicima zbog ranijeg polaska voza sa stanice. Ova linija prevozi putnike od Tokija do Cukube za 45 minuta.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Energija, Industrija

Izgradnja reverzibilne hidroelektrane od neprocjenjivog značaja za CG - Kineska kompanija POWERCHINA zainteresovana za ulaganje u energetiku

Kineska kompanija POWERCHINA zainteresovana je za ulaganje u elektroenergetski sektor u Crnoj Gori, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Kako je kazao ministar Saša Mujović tokom sastanka sa predstavnicima ove kompanije, Crna Gora mora što prije krenuti u realizaciju kapitalnih energetskih projekata, posebno onih koji se tiču dobijanja prijeko potrebne balansne energije. - S tim u vezi, izgradnja reverzibilne hidroelektrane

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.