NavMenu

iPhone 13 bi mogao da ima 1TB maksimalnog skladišnog prostora

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 02.03.2021. 15:19
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Matcuz)
Iako nas još dosta mjeseci dijeli od objave naredne iPhone linije, glasine o dolazećim Apple telefonima se već pojavljuju.

Dosadašnji izvještaji su sugerisali da će iPhone 13 imati uvijek uključeni 120Hz displej, manji izrez, parnu komoru za bolje hlađenje i manje baterije. Sada glasine pominju i da će nova linija imati opciju za skladištenje podataka od 1TB, prenosi benchmark.rs.

Aktuelni iPhone 12 ima maksimalnu skadišnu opciju od 512GB, što znači da bi naredna verzija mogla duplirati to skladište. Izvor ovih informacija je neimenovani analitičar, koji prati lanac snabdijevanja kompanije Apple. Međutim, izvještaji drugih izvora takođe ukazuju na to da bi ovo mogla biti tačna informacija.

Očekuje se da će Apple ove godine objaviti nekoliko iPhone 13 modela, slično taktici sa prošlogodišnjom iPhone 12 linijom. Prethodne verzije su se razlikovale po specifikacijama kamera i veličini displeja, a nove varijante bi mogle imati i različite tipove skladišnog prostora.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Kompanije bi gradile na desetine zgrada i hotela na obali Tare

Kompanije Beppler&Partners, Stablo i Irenia Investments tražile su tokom javne rasprave o nacrtu Prostorno urbanističkog plana (PUP) Kolašin da se tim planskim dokumentom omogući izgradnja hidrotehničke infrastrukture i saobraćajnica za parcele na kojima žele da grade 14 depadans objekata na samoj obali Tare. Tačnije, traženo je da u plan gradske hidrotehničke infrastrukture bude uključeno vodosnabdijevanje, kako kažu,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.