NavMenu

Luka Bar u okviru Slobodne zone daje u zakup zemljište površine 4.041 m2

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 01.03.2021. 15:40
Komentari
Podeli
Položaj lokacije u lučkom kompleksu (Foto: Luka Bar/Tenderska dokumentacija)Položaj lokacije u lučkom kompleksu
Luka Bar raspisala je javni poziv za davanje u zakup zemljišta površine 4.041 m2 u okviru Slobodne zone u luci.

Kako se navodi u tenderu, zemljište se daje u zakup radi obavljanja djelatnosti u skladu sa namjenom prostora koja je definisana u Prostornom planu posebne namjene za obalno područje Crne Gore - Detaljna razrada lokacija "Prva faza privredne zone Bar".

Početna cijena zakupa lokacije iznosi 0,5 eura/m2 mjesečno plus PDV, za djelatnosti proizvodnje, dorade, prepakivanja i slično. Zakupac će biti u obavezi da šestomjesečni iznos zakupnine plati avansno, u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora.

Minimalna količine roba koje bi se po osnovu djelatnosti, na godišnjem nivou, pretovarale korišćenjem kapaciteta Luka Bar AD je 50.000 tona.

Zemljište se daje u zakup do 31. decembra 2037. godine, a period zakupa počinje da teče od momenta sklapanja ugovora o obavljanju djelatnosti u Slobodnoj zoni.

Kada je riječ o urbanističkim parametrima, koeficijent zauzetosti je 0,5, izgrađenosti – 2,5, a maksimalna spratnost je P+4.

Rok za dostavljanje ponuda je 15, mart 2021. godine do 13 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana sa početkom u 13:30 u prostorijama preduzeća Luka Bar.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Opština Berane će staroj sportskoj dvorani pod Jasikovcem vratiti stari izgled - Uskoro tender za glavni projekat

Staroj sportskoj dvorani, onoj pod Jasikovcem, koja se urušila još prije dvanaest godina, Opština Berane će vratiti potpuno identičan stari izgled, po kojem je bila prepoznatljiva na prostorima čitave bivše Jugoslavije. To je Portalu RTCG kazala sekretarka Sekretarijata za privredu, razvoj i investicije, Maja Đurišić, najavljujući vrlo brzo tender za glavni projekat. Ona je objasnila da bi svako drugo rješenje značilo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.