NavMenu

Antena net iz Teslića zapošljava još radnika u proizvodnji LED displeja - Planiraju da udvostruče izvoz

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.02.2021. 16:48
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: oriontrail/shutterstock.com)Ilustracija
Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslav Petričević posjetio je kompaniju Antena net iz Teslića za koju je rekao da predstavlja jednog od lidera u proizvodnji reklamnih LED displeja u regionu. Najavljeno je i širenje poslovanja i nova zapošljavanja, prenio je BiznisInfo pozivajući se na Srnu.

Vlasnik kompanije Radenko Aleksić rekao je da trenutno ova kompanija zapošljava dvadesetak radnika, a idućeg mjeseca planira zaposliti još 17 budući da šire poslovanje na zemlje bivše Jugoslavije, kao i u Austriju, Švajcarsku, Njemačku i Tursku.

U pregovorima su i sa Ruskom Federacijom.

On je podsjetio na prošlogodišnja ulaganja u proizvodnu halu površine 1.800 m2 opremljenu najsavremenijom tehnologijom, a ove godine, kako je najavio, planiraju da udvostruče izvoz.

Inače, ova firma do sada je uspješno završila više stotina projekata širom Evrope, a sve to rezultiralo je i stvaranjem vlastitog brenda - belgrand.

Kako se navodi na veb stranici kompanije, riječ je o prvoj fabrici LED displeja u Jugoistočnoj Evropi.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.