NavMenu

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena na onlajn događaju za medije njemačkog govornog područja

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.02.2021. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/osoian-marcel)
Prilagođavajući se novim globalnim trendovima promocije nastalim usljed pandemije Covid-19, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, predstavila je turističku ponudu destinacije na događaju za medije IMM (International Media Marketplace), koji se održava od 23-24. februara putem on-line platforme i namjenjen je medijima njemačkog govornog područja.

- Predstavnici NTOCG održali su on-line sastanke sa preko šesnaest renomiranih medija iz Njemačke, Austrije i Švajcarske na kojima su razmatrane mogućnosti saradnje na promociji turističke ponude Crne Gore. Na sastancima je bilo riječi i o planiranim aktivnostima NTOCG za ovu godinu koje se odnose na organizaciju studijskih putovanja za medije sa njemačkog govornog područja - navodi se u saopštenju.

Predstavnici medija izrazili su interesovanje da u organizaciji NTOCG dođu u studijsku posjetu Crnoj Gori čim se stvore uslovi za realizaciju putovanja, kako bi se upoznali sa turističkom ponudom destinacije.

- Onlajn sastanci su održani sa predstavnicima print i onlajn medija: Reisen-lifestyle, National Geographic Traveler, Luckx-das magazin, Globetrotter Magazin, Neues Deutschland, MediaUnit VerlagsgesmbH & Co KG, Profi Reisen Verlag, Stuttgarter Onlinezeitung, GEO Magazine, Bild der Frau, Frankfureter Allgemeine Zeitung, Stuttgarter Nachrichten i dr - ističu iz NTO.

Dodaju i da Nacionalna turistička organizacija Crne Gore promoviše Crnu Goru i aktuelnu turističku kampanju "U društvu prirode" u najčitanijim njemačkim medijima.

- Tokom 2020. godine u Njemačkoj je objavljeno gotovo šesto afirmativnih članaka koji opisuju prirodne i kulturne ljepote Crne Gore, kao i one koje se tiču novih turističkih ponuda naše zemlje. O Crnoj Gori su u prethodnom periodu pisali njemački Bild, Deutsche Welle, Focus, Wetter.de, Welt N24, RP Online, Auto Bild, TAG 24, Kronen Zeitung i dr. - podsjećaju iz NTO u saopštenju.

Događaj za medije IMM (International Media Marketplace) održava se u od 2013. godine u Berlinu i okuplja oko 2.500 predstavnika međunarodnih medija i gotovo 1.500 turističkih kompanija iz cijelog svijeta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Kompanije bi gradile na desetine zgrada i hotela na obali Tare

Kompanije Beppler&Partners, Stablo i Irenia Investments tražile su tokom javne rasprave o nacrtu Prostorno urbanističkog plana (PUP) Kolašin da se tim planskim dokumentom omogući izgradnja hidrotehničke infrastrukture i saobraćajnica za parcele na kojima žele da grade 14 depadans objekata na samoj obali Tare. Tačnije, traženo je da u plan gradske hidrotehničke infrastrukture bude uključeno vodosnabdijevanje, kako kažu,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.