NavMenu

Montaža i demontaža objekata u svakom trenutku - Auto i vrt garaže Limometala iz Cazina imaju kupce na regionalnom i stranom tržištu

Izvor: eKapija+ Srijeda, 10.02.2021. 13:22
Komentari
Podeli

Vrt garaža (Foto: Limometal)Vrt garaža
Na tržištu su godinama prepoznatljive vrt i auto garaže iz Cazina, iza kojih stoji firma Limometal. Ovim proizvodima osvojili su evropsko tržište, a glavna prednost je mogućnost montaže i demontaže objekata u svakom trenutku. Prva vrtna garaža je plasirana prije deset godina i to u Austriju, dok auto garaže uglavnom isporučuju na domaće i tržište regiona, kažu za portal eKapija iz Limometala.

- Konstrukcija vrtne kućice je izrađena od čeličnih cijevi, a ostali elementi od čeličnog pocinčanog lima u boji po želji kupca. Dimenzije su 3x4 m sa dvokrilnim vratima dimenzija 2x2 m i kompletna je izrađena od ekološki prihvatljivih reciklažnih materijala – navode u Limometalu.

Ističu da je montažno-demontažna karakteristika prednost vrtne kućice u odnosu na klasični zidani objekat, a kupci je koriste za smještaj raznog vrtnog alata, ogrjeva za kuću itd.

- Proizvodimo je po sistemu "uradi sam", gdje većinu spojnih materijala pripremamo unaprijed, što montažu svede na brzo i jednostavno sastavljanje stranice i krova. Kućica posjeduje instalaciju, odnosno, dolazi s utičnicama i svjetlom, a ugrađeni su i prozori radi propuštanja prirodnog svjetla tokom dana - kažu u cazinskoj firmi.

Distribucija kupcima se vrši direktno iz fime, a rade ih po porudžbini u pogonima u Cazinu.

Auto garaža (Foto: Limometal)Auto garaža
Osim toga, Limometal proizvodi limene auto garaže. Takođe je riječ o montažno-demontažnom proizvodu koji je vrlo brzo postao hit na tržištu.

- Slobodno možemo reći da je potražnja iznad naših očekivanja. Garaže najviše plasiramo na domaćem tržištu, širom BiH, a iskazan je i interes iz zemalja regiona. Konkretno u Srbiji imamo poslovnog partnera firma AdFoil u Vojvodini.

Limene garaže za auto vide kao efikasno rješenje zaštite vozila od krađe i vremenskih nepogoda, čime se štedi i vrijeme i novac.


Osnovna djelatnost firme Limometal je proizvodnja krovno-fasadnih profilisanih limova i prateće građevinske limarije i galanterije. Kažu da imaju širok spektar proizvoda kojima mogu kvalitetno da odgovore na potrebe kupaca.

- Naši proizvodni kapaciteti u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših kupaca. Primarni interes je svakako domaće tržište, a prisutni smo u regionu i na tržištu drugih evropskih zemalja.

Lamperija od lima (Foto: Limometal)Lamperija od lima
U Limometalu kažu da redovno prate stanje na tržištu, te u skladu s tim prilagođavaju poslovanje i rad na budućim projektima.

- Mi smo firma koja se već više od dvije decenije bavi razvojem novih i modifikacijom postojećih proizvoda, tako da i u budućnosti planiramo ići zadanim kursom – poručuju u Limometalu.

V. M.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.