NavMenu

FMCG Retail Summit Sarajevo 4. marta u onlajn formatu

Izvor: instore.ba Ponedjeljak, 01.02.2021. 16:13
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
FMCG Retail Summit Sarajevo
učesnicima će ponuditi pregled stanja i uvid u potencijale domaćeg i regionalnog trgovačkog sektora, analizu trendova, kao i pregled novih modela poslovanja na globalnom nivou.

Događaj će se održati 4. marta i po prvi put bit će prilagođen onlajn i oflajn formatu, te dostupan predstavnicima FMCG industrije u cijelom regionu.

Trgovci i kompanije u sektoru robe široke potrošnje i pratećim industrijama u narednom periodu očekuju veliki izazovi, ali i prilike za rast, koje dolaze usljed ubrzanog razvoja novih modela poslovanja. Neki ovo doba nazivaju četvrtom industrijskom revolucijom. U takvom svijetu mijenjaju se izvori prihoda, javljaju se novi troškovi, mijenja se pozicija i pojačava značaj upravljanja proizvodnim, uslužnim i drugim procesima.

Promjene koje dolaze nisu prirodne i spontane, već zahtijevaju nove vještine i znanja. Samo oni koji na vrijeme prepoznaju prilike i rizike, i u skladu s tim poduzmu korake u pravom smjeru, mogu da računaju na opstanak na sve zahtjevnijem tržištu, kao i na dugoročni održivi rast, koji postaje imperativ.

Novi izazov tema je ovogodišnje konferencije, a koja u fokusu ima bh. trgovce i proizvođače mesa i mesnih prerađevina. U dva panela okupit će se vodeći igrači i predstavnici trgovačkih lanaca i proizvođača mesne industrije, koji će govoriti o svim izazovima pred kojima su se našli, te koji su to potencijali za industriju vrijednu u milijardama.

Uz domaće predstavnike trgovačkog sektora, kao inspiraciju i dobre primjere iz prakse prezentirat će i regionalni lideri, koji posluju i na području BiH. Govorit će o novim trendovima, digitalizaciji u FMCG industriji, te koliko će se više nego ranije, svi u ovom lancu prilagođavati potrošačima.


Trgovci će nam otkriti tajnu uspjeha s fokusom na svoje potrošače, razumijevanje njihovih potreba, inovacije koje su spremno dočekali, kao i to koliko će se taj odnos još mijenjati, u kom obimu i kojom brzinom će online trgovina preuzeti primat u odnosu na tradicionalnu.

Prošlogodišnji partneri, sponzori i učesnici: Bingo, Mercator BH, Konzum, dm drogerie markt, Tropic, Mi99, Sarajevski kiseljak, Bisnode, Asbis, Podravka, Perutnina Ptuj, Info Studio, Vitinka, Menprom, Pharma Maac, Ledo, Zvijezda, Black’n’Easy, Argeta, Nescafe, HL Display, Mercedes-Benz BiH.

Prijave su u toku. Više o temama, programu, govornicima i partnerima ovog najvažnijeg i centralnog događaja za trgovački sektor u BiH pratite na www.fmcg-summit.ba
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.