NavMenu

U Beogradu otvorena prva Prodavnica riječi, jedinstvena na svijetu

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.01.2021. 18:50
Komentari
Podeli
Nevena Martinović, Vesna Vlatković, Brana Antović (Foto: eKapija / Aleksandra)Nevena Martinović, Vesna Vlatković, Brana Antović
Da su riječi toliko moćne da mogu da izmijene životni tok, misao je što već godinama živi sa Vesnom Vlatković, koja je odlučila da Beogradu pokloni nešto jedinstveno na svijetu - Prodavnicu riječi.

Kako kaže, riječi su dragocjen i izuzetno vrijedan proizvod, a pravo mjesto na kojem žele da ih ponude je Ušće šoping centar. Međutim, nije riječ o klasičnoj prodavnici - riječ je o internet prodavnici, koju je ovo popularno beogradsko mjesto za kupovinu i druženje podržalo.

- Prepoznali smo tu želju, inovativnost i inspiraciju. Lijepa, topla komunikacija i čiste namjere su osnova ove priče, a mi želimo da budemo vjetar u leđa za razvoj brenda - rekla je Nevena Martinović, PR Ušće šoping centra.

Prodavnica riječi je mjesto za sve one koji žele da se izraze, a to ne umiju na pravi način. Ovdje će moći da se posvete i usmenom i pismenom izražavanju. Naime, Vesna je sa svojim saradnicima odlučila da ponudi nekoliko, kako kaže, odaja.

U prvoj će se naći autentični tekstovi, svi oni koji nisu namijenjeni stručno-naučnom radu ili onom u srednjim školama i na fakultetima, dakle za koje se dobija određena titula, ocjena ili nagrada. Biće tu i pisani govori za različite prilike, ali i edukacija kako nešto da kažete.

Drugu odaju čini pisanje poezije, kako Vesna Vlatković kaže, "specijalno za dušu".

Potom je tu i pisanje knjiga - biografija, priča, scenarija, za sve one koji žele da ovekovječe svoj život, svoje uspjehe, ili da se iskažu na ovaj način, a to ne umiju.

- Knjiga je način da trajemo duže od života - napomenula je Vlatkovićeva.

Kao najekskluzivniji proizvod izdvojila je "Magičnu riječ". Ovdje je ideja da se zainteresovanima osmisli nešto novo i originalno, što im je potrebno u poslovnom ili privatnom životu, te da se potom oboji pravim riječima. Jednostavjije rečeno, koncept od ideje do realizacije.

Oni koji žele da se obrazuju iz oblasti komunikacije, moći će to da čine kroz autentičnu edukaciju uz prenošenje znanja i iskustava najboljeg PR-a na Balkanu.

- U ovaj projekat su uložene dvije godine rada i na prvom mjestu nam je kvalitet, koji ćemo dati kroz iskrenu emociju i misao, ali tako da budemo imovativni. Tim čine ljudi iz različitih oblasti, a na osnovu kontakt forme sa zainteresovanima ćemo pronaći pravo rešenje za njih - poručila je Vesna Vlatković.

Biće upriličen i nagradni konkurs "Riječ po riječ", a očekuje se i podkast "Neizgovoreno".

Specijalni gost na konferenciji bila je Brana Antović (Brana's Divine World), koja je rekla da su riječi važne, jer mogu da izazovu emociju i akciju, a posebno kada je riječ o poslovanju, za one koji kreću u svijet biznisa, ali i za one koji žele da ovekovječe svoj uspjeh.

Slikarka i kaligraf Danica Veselinović predstavila je svoje umijeće, ispisujući ovom tehnikom imena pristutnih, poklanjajući riječi.

Danica Veselinović (Foto: eKapija / Aleksandra)Danica Veselinović
Prodavnica je za sada dostupna na srpskom jeziku, a uskoro će biti i na engleskom.

Aleksandra Kekić
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.