NavMenu

Podgorica bi u narednom periodu mogla da dobije gradsku bolnicu - Glavni grad traži lokaciju za izgradnju objekta

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 25.01.2021. 15:29
Komentari
Podeli
(Foto: hxdbzxy/shutterstock.com)
Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković uputio je zahtjev Sekretarijatu za planiranje prostora i Direkciji za imovinu da predlože najbolje rješenje u pogledu lokacije za izgradnju buduće gradske bolnice.

Kako je saopštio na svom Fejsbuk nalogu, realizacija projekta predviđena je po modelu koji je primijenjen i kod izgradnje vrtića u Podgorici.

- Glavni grad će Vladi, kao investitoru, ponuditi da u realizaciji ovog važnog projekta učestvuje kroz besplatno ustupanje zemljišta i komunalno opremanje lokacije - napisao je Vuković.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.