NavMenu

PKCG raspisala konkurs za dodjelu godišnjih nagrada

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 25.01.2021. 15:04
Komentari
Podeli
(Foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com)
Privredna komora (PKCG) raspisala je konkurs za dodjelu nagrada za prošlu godinu, na koji se prijave mogu dostavljati do 12. marta.

Komora će dodijeliti četiri nagrade za uspješno poslovanje, društvenu odgovornost, inovativnost i unapređenje menadžmenta.

Prilikom prijavljivanja na Konkurs potrebno je osim uobičajene prijave sa obrazloženjem (za sve četiri vrste nagrada) priložiti dokumentaciju na osnovu koje se vrednuju postavljeni kriterijumi (nagrada za uspješno poslovanje), kao i ispunjen upitnik koji se nalazi na sajtu Komore.

PK CG je pozvala članice, organe Komore, odbore udruženja i druge oblike organizovanja u Komori, privredne asocijacije, institucije i pojedince da daju predloge za nagrade Komore za 2020.-u godinu.

Više detalja je dostupno OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nova sezona, stari problemi: Fali sezonaca, inspektora, granične policije, parking prostora, boljih saobraćajnica

Nedostatak sezonske radne snage, autobuskog prevoza sa podgoričkog aerodroma od centra Glavnog grada, neriješeno pitanje buke i čistoće, loša saobraćajna povezanost, saobraćajne gužve i gužve na graničnim prelazima, nedovoljan broj službenika granične policije na primorja, nemogućnost strancima da plate parking mjesta SMS-om, neadekvatan inspekcijski nadzor, izostanaka organizovane pripravnosti pojedinih domova zdravlja

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.