NavMenu

Počelo uređenje pješačke zone ispred Gimnazije Slobodan Škerović - Vrijednost radova više od 282.000 EUR

Izvor: eKapija Utorak, 19.01.2021. 14:05
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mariait/shutterstock.com)Ilustracija
Radovi na uređenju pješačke zone ispred Gimnazije Slobodan Škerović počeli su danas, a rok za završetak radova je 90 dana.

- Projektom je predviđena prenamjena postojeće saobraćajnice u pješačku površinu sa štampanim betonom, s tim što će biti omogućen prolaz za interventna vozila. Pješačka površina je širine 12,35 metara i dužine 130,55 metara. Ugovorena vrijednost iznosi 282.414,99 EUR, a izvođač radova je Grand design iz Podgorice - saopšteno je iz Glavnog grada.

Od prateće infrastrukture predviđena je izgradnja vodovoda, fekalne i atmosferske kanalizacije, električnih instalacija jake i slabe struje. Opremu čine betonske klupe, inox stubići, podzemni kontejner i rasvjeta. Takođe, rekonstrukcijom je predviđeno ozelenjavanje prostora i formiranje novog drvoreda pored ograde gimnazije.

- Podsjećamo da je dio Ulice Vaka Đurovića (od ulaza na parking Zavoda za hitnu medicinsku pomoć do ulaza u dvorište Gimnazije Slobodan Škerović) prethodno pretvoren u pješačku zonu - ističu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.