NavMenu

Počela primjena elektronskog sistema javnih nabavki - Za praćenje tendera neophodna registracija

Izvor: eKapija Srijeda, 13.01.2021. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: MaxxiGo/shutterstock.com)
Ministarstvo finansija i socijalnog staranja počelo je od 1. januara 2021. godine sa primjenom novog elektronskog sistema javnih nabavki, dok će portal javnih nabavki ostati u funkciji samo za započete postupke javnih nabavki, koji su na istom objavljeni.

- Budući da su naručioci obavezni da sva obavještenja o javnim nabavkama kreiraju i objavljuju putem novog sistema, Ministarstvo finansija i socijalnog staranja - Direktorat za politiku javnih nabavki obavještava sve privredne subjekte da je neophodno da se registruju na ESJN, kako bi isti mogli pratiti obavještenja i učestvovati u postupcima javnih nabavki - saopšteno je iz Ministarstva.

Registracija se vrši popunjavanjem registracionog formulara kao i registracijom na http://cejn.gov.me.

- Neophodno je da podaci unijeti na registracionom formularu i podaci koji budu unijeti u sistem budu istovjetni, kako bi administratori Direktorata odobrili registraciju ponuđača - dodaju.

Ispunjeni formular je potrebno dostaviti poštom, na adresu Direktorata, potpisan i ovjeren od strane ovlašćenog lica privrednog subjekta, ili u elektronskoj formi, potpisan sertifikovanim elektronskim potpisom na e-mail: aleksandar.mihaljevic@mif.gov.me.

- To je neophodno kako bi glavni sistemski administratori odobrili registraciju i omogućili dalji rad ponuđača u ESJN, o čemu će privredni subjekti dobiti potvrdu na e-mail naveden u registracionoj formi - ističu iz Ministarstva.

Elektronski sistem javnih nabavki rezultat je projekta "Implementacija elektronskog sistema javnih nabavki" koji se započet 2018. godine uz podršku Evropske komisije, a finansiran iz IPA sredstava.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.