NavMenu

Kotor nominovan za jednu od 20 najboljih destinacija u Evropi

Izvor: sharemontenegro.me Petak, 08.01.2021. 10:31
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Kotor ponovo ima šansu da se nađe na listi 20 najboljih evropskih destinacija u 2021. godini, pošto se ponovo našao na nominacionoj listi 20 najboljih evropskih destinacija za 2021.

Iz Turističke organizacije Kotora poručuju da je ova nominacija od izuzetnog promotivnog značaja za grad i uvjereni su da će doprinijeti bržem oporavku turizma u Kotoru i cijeloj Crnoj Gori.

Kotor će, zajedno sa ostalim nominovanim destinacijama, tokom 2021. biti promovisan u časopisima Forbes, National Geographic, Conde Nast Traveler i drugim.

Glasanje za najbolju evropsku destinaciju počinje 20. januara i traje do 10. februara, a glasa se putem linka www.vote.ebdest.in.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.