NavMenu

Le Figaro svrstao Crnu Goru među zemlje koje treba posjetiti ove godine

Izvor: Cafe Del Montenegro Srijeda, 06.01.2021. 15:55
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Сергей Петров)
Najčitaniji francuski magazin Le Figaro napravio je listu destinacija koje treba posjetiti u 2021. godini.

Među 21 destinacijom koje predlaže poznati magazin našla se i Crna Gora.

- Biser Balkana nije ograničen samo na Bokokotorski zaliv, turistički simbol zemlje, neku vrstu norveškog fjorda. Preporučujemo da 2021. zađete duboko u zaleđe i istražite planinski dio Crne Gore. Na primjer, pođite do nacionalnog parka Durmitor. Posjetite kanjone, glečerska jezera, guste četinarske šume i krečnjačke vrhove (uključujući Bobotov Kuk, na nadmorskoj visini od 2.523 m), to je prvi planinarski raj. Otkrijte dašak svježeg vazduha u ovom dijelu Evrope - navodi Le Figaro.

U tekstu se dalje navodi da je najbolje vrijeme za putovanje od aprila do oktobra.

Međutim, tu dolazimo do problema, jer se Francuzima preporučuje da se do Crne Gore prevezu Montenegro Airlines-om, piše CdM.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.