NavMenu

Brend Adria Airways treći put na prodaju - Početna cijena snižena na 10.000 EUR

Izvor: Ex-Yu Aviation News Utorak, 29.12.2020. 15:49
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay/WikimediaImages)
Stečajni upravnik bivšeg slovenačkog nacionalnog avio-prevoznika Adria Airways, Janez Pustatičnik, objavio je javni poziv za podnošenje obavezujućih ponuda za prodaju imena brenda ove kompanije.

Paket uključuje tri različita logotipa, kao i web domene adria.si, flyadria.si, adria-airways.si, afs.si, adria-airways.com, adria.ba, adria.mk i adriaairways.me.

Početna cijena utvrđena je na samo 10.000 EUR, u odnosu na 100.000 EUR tokom prvog pokušaja prodaje i 50.000 EUR tokom drugog neuspjelog pokušaja prodaje.

Pustatičnik je naveo je da postoji interesovanje za akviziciju imena Adria. Do sada je stečajni upravnik prodao sertifikat vazdušnog prevoznika Adrie Airways za 45.000 EUR i Školu letenja Adria Airways za 7.500 EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.