NavMenu

Onlajn digitalni samit DigitalOn 21. decembra

Izvor: Mina Četvrtak, 17.12.2020. 15:30
Komentari
Podeli
(Foto: Den Rise/shutterstock.com)
Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) i Odbor za digitalnu transformaciju AMM-a organizovaće u ponedjeljak, 21. decembra onlajn digitalni samit DigitalOn.

Samit DigitalOn predstavlja centralni događaj na polju digitalne transformacije, koji se održava krajem poslovne godine.

- U fokusu će biti digitalna transformacija Crne Gore iz perspektive onih koji kreiraju politike i praksu -navodi se u saopštenju.

U uvodnom dijelu obratiće se predsjednik Asocijacije, Budimir Raičković i predsjednik Odbora za digitalnu transformaciju AMM-a Vladan Tabaš.

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija, Tamara Srzentić i ministar za ekonomski razvoj, Jakov Milatović, učestvovaće i kroz ministarski panel upoznati učesnike sa njihovom vizijom, planovima i ciljevima u ovoj oblasti, iz domena njihovih nadležnosti.

Moderator panela biće direktorica Sektora za strategiju i rizike u Mtel-u, Aleksandra Radojević.

Iz AMM-a je saopšteno da će panel u utorak biti posvećen veoma aktuelnoj temi - fiskalizaciji.

U uvodnom dijelu obratiće se predsjednik Skupštine AMM-a, Slavoljub Popadić.


Na panelu će učestvovati savjetnik premijera za IT, Dejan Abazović, generalna direktorica Direktorata za digitalizaciju i informacione sisteme Ministarstva finansija, Bojana Bajić i izvršni direktor Circleblue Tomislav Vintar iz Zagreba.

Moderator panela biće šef Službe digitalnih servisa u mtel-u, Dušan Radusinović.

Učesnici će oba dana imati priliku da isprate prezentacije poslovnih rješenja koja koriste prednosti digitalizacije.

- U susret predstojećim praznicima, učešće će uzeti i poznati muzičari koji će doprinijeti da ovaj događaj bude zapažen, sadržaj dinamičan, ali nam i prenijeti iskustva kako digitalna tehnologija služi umjetnosti -zaključuje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije, Turizam, sport, kultura

Boravišna taksa biće veća, više novca će dobiti NTO

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera formiralo je radnu grupu za izradu nacrta izmjena i dopuna Zakona o boravišnoj taksi, kojim će se povećati iznos ove naknade koja ulazi u cijenu smještaja za turiste i na novi način definisati raspodjela tog prihoda između opštinskih turističkih organizacije, Nacionalne turističke organizacije i opštinskih i državnog budžeta. To je saopšteno iz ovog resora na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.