NavMenu

Za narednu godinu najavljen početak gradnje Fruškogorskog koridora, dionice puta Niš-Merdare i saobraćajnice Novi Beograd-Surčin

Izvor: eKapija Petak, 11.12.2020. 12:46
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Stockr/shuttersdtock.com)Ilustracija
Izgradnja Fruškogorskog koridora, dionice puta Niš-Merdare i saobraćajnice Novi Beograd-Surčin najznačajniji su projekti u sektoru puteva, čiji je početak realizacije planiran naredne godine, rečeno je na sjednici Komisije za kapitalne investicije, saopštila je Vlada Srbije.

Na sjednici, kojom je predsjedavala premijerka Ana Brnabić, razmotrena je dinamika sprovođenja kapitalnih projekata koji su u toku i upravljanje kapitalnim projektima koji se planirani za 2021. godinu.

Brnabić je navela da će Komisija za kapitalne investicije ubuduće pratiti realizaciju i programa investicionih projekata "Srbija 2025".

Podsjetimo, u oktobru je direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak najavio da su projekti za Fruškogorski koridor skoro završeni i da bi izgradnja vjerovatno mogla da počne na proljeće.

Vlada Srbije i kineska kompanija CRBC potpisali su ranije Ugovor o izgradnji Fruškogorskog koridora, od Novog Sada do Rume, čija je ukupna vrijednost 606 mil EUR. Podsjetimo, Vlada je sredinom septembra usvojila komercijalni ugovor za izgradnju Fruškogorskog koridora s kineskom kompanijom CRBC, vrijedan 606 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.