Izvor: eKapija | Srijeda, 02.12.2020.| 14:49
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U rekonstrukciju osnovne škole u rožajskom naselju Dacići biće uloženo oko 200.000 EUR - Raspisan tender za izvođače

Ilustracija
Ilustracija (Foto: bibiphoto/shutterstock.com)
Uprava javnih radova i Ministarstvo prosvjete započeli su danas aktivnosti na realizaciji projekta adaptacije objekta osnovne škole u rožajskom naselju Dacići, objavljivanjem postupka javne nabavke za izbor izvođača radova.

- Objekat je pretprio veliku materijalnu štetu u požaru koji je područje Dacića i Bukelja zahvatio proteklog maja, zbog čega u njemu nije bilo moguće organizovati nastavu - saopšteno je iz Uprave javnih radova i Ministarstva prosvjete.

Na zahtjev Ministarstva prosvjete, u saradnji sa Ministarstvom finansija i Upravom javnih radova, rebalansom budžeta za 2020. godinu planirana je adaptacija, procijenjene vrijednosti oko 200.000 EUR.

- Zainteresovane kompanije mogu dostavljati ponude, u skladu sa uslovima iz tenderske dokumentacije, najkasnije do 12. januara naredne godine. Projektom su obuhvaćeni demontaža i rušenje svih oštećenih površina, kao i kompletni građevinsko-zanatski radovi, postavljanje nove bravarije, poda i krovne konstrukcije, kako bi objekat ponovo bio stavljen u funkciju - zaključuje se u saopštenju.

Više informacija o tenderu možete vidjeti OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.