NavMenu

Junčaj petrol comerc i S&M dobili licence za skladištenje naftnih derivata

Izvor: Mina Utorak, 01.12.2020. 15:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Deyan Georgiev/shutterstock.com)Ilustracija
Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) je podgoričkoj kompaniji Junčaj petrol comerc i hercegnovskoj S&M, rješavajući po njihovom zahtjevu, izdala licence za obavljanje djelatnosti skladištenja naftnih derivata.

Te kompanije su, kako se navodi u obavještenju regulatora, dužne da licenciranu djelatnost obavljaju u skladu sa odredbama licence.

Licence se izdaju na period od 27. novembra ove godine do 26. novembra 2030. godine.

Regulator je na sjednici Odbora usvojio i zahtjev podgoričke kompanije Hifa Oil CG za izmjenu licence za transport naftnih derivata transportnim sredstvima, dok je, kao nepotpun, odbio zahtjev bjelopoljske firme Mesopromet za izdavanje licenci za skladištenja naftnih derivata i trgovine na malo naftnim derivatima.

REGAGEN je donio i rješenje kojim je kompaniji Zeta Energy iz Danilovgrada produžio privremeni status povlašćenog proizvođača električne energije za malu hidroelektranu (mHE) Glava Zete u Opštini Danilovgrad.


Privremeni status se produžava za jednu godinu i važi do 28. decembra naredne godine.

Regulator je podgoričkoj firmi C&S ENERGY utvrdio privremeni status povlašćenog proizvođača električne energije za proizvodni objekat Bjelojevićka 2 u Opštini Mojkovac.

Privremeni status povlašćenog proizvođača važi do 25. decembra naredne godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Opština Berane će staroj sportskoj dvorani pod Jasikovcem vratiti stari izgled - Uskoro tender za glavni projekat

Staroj sportskoj dvorani, onoj pod Jasikovcem, koja se urušila još prije dvanaest godina, Opština Berane će vratiti potpuno identičan stari izgled, po kojem je bila prepoznatljiva na prostorima čitave bivše Jugoslavije. To je Portalu RTCG kazala sekretarka Sekretarijata za privredu, razvoj i investicije, Maja Đurišić, najavljujući vrlo brzo tender za glavni projekat. Ona je objasnila da bi svako drugo rješenje značilo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.