NavMenu

Raspisan tender za investiciono održavanje glavnog kontrolno-mjernog centra na Dajbabskoj gori - Vrijednost 206.610 EUR

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 30.11.2020. 15:48
Komentari
Podeli
Toranj na Dajbabskoj gori (Foto: Pixabay.com/olafpictures)Toranj na Dajbabskoj gori
Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost objavila je javni poziv za tekuće i investiciono održavanje objekta glavnog kontrolno-mjernog centra na Dajbabskoj gori u Podgorici.

- Predmetnom nabavkom vrši se nabavka radova na hidroizolaciji platoa i izradi i montaži stakleno čelične obloge panoramskog lifta. Osim toga biće izvedeni radovi na farbanju betonske fasade objekta Glavnog kontrolno mjernog centra na Dajbabskoj gori u Podgorici - stoji u dokumentaciji.

Tenderom su predviđeni sanacijski radovi, radovi na hidroizolaciji, nanošenje zaštitnih premaza, armirano betonski radovi, betonski radovi, iskopavanje i zemljani radovi, te radovi na objektima ili djelovima objekata niskogradnje i visokogradnje.

Procijenjena vrijednost ove javne nabavke iznosi 206.610 EUR.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 14. decembar 2020. godine do 11:30. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 12 sati.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije

EBRD najavljuje tender za autoput - Vrijednost dionice od Mateševa do Andrijevice 530 mil EUR, banka finansira 200 miliona

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je prethodno obavještenje za tender za izgradnju autoputa Bar-Boljare, dionica Mateševo Andrijevica. Kako je pojašnjeno u obavještenju, procijenjena vrijednost radova je 530 mil EUR, dok će od tog iznosa EBRD finansirati 200 miliona. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.