NavMenu

Raspisan tender za investiciono održavanje glavnog kontrolno-mjernog centra na Dajbabskoj gori - Vrijednost 206.610 EUR

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 30.11.2020. 15:48
Komentari
Podeli
Toranj na Dajbabskoj gori (Foto: Pixabay.com/olafpictures)Toranj na Dajbabskoj gori
Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost objavila je javni poziv za tekuće i investiciono održavanje objekta glavnog kontrolno-mjernog centra na Dajbabskoj gori u Podgorici.

- Predmetnom nabavkom vrši se nabavka radova na hidroizolaciji platoa i izradi i montaži stakleno čelične obloge panoramskog lifta. Osim toga biće izvedeni radovi na farbanju betonske fasade objekta Glavnog kontrolno mjernog centra na Dajbabskoj gori u Podgorici - stoji u dokumentaciji.

Tenderom su predviđeni sanacijski radovi, radovi na hidroizolaciji, nanošenje zaštitnih premaza, armirano betonski radovi, betonski radovi, iskopavanje i zemljani radovi, te radovi na objektima ili djelovima objekata niskogradnje i visokogradnje.

Procijenjena vrijednost ove javne nabavke iznosi 206.610 EUR.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 14. decembar 2020. godine do 11:30. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 12 sati.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Opština Berane će staroj sportskoj dvorani pod Jasikovcem vratiti stari izgled - Uskoro tender za glavni projekat

Staroj sportskoj dvorani, onoj pod Jasikovcem, koja se urušila još prije dvanaest godina, Opština Berane će vratiti potpuno identičan stari izgled, po kojem je bila prepoznatljiva na prostorima čitave bivše Jugoslavije. To je Portalu RTCG kazala sekretarka Sekretarijata za privredu, razvoj i investicije, Maja Đurišić, najavljujući vrlo brzo tender za glavni projekat. Ona je objasnila da bi svako drugo rješenje značilo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.