Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 30.11.2020.| 15:48
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Raspisan tender za investiciono održavanje glavnog kontrolno-mjernog centra na Dajbabskoj gori - Vrijednost 206.610 EUR

Toranj na Dajbabskoj gori
Toranj na Dajbabskoj gori (Foto: Pixabay.com/olafpictures)
Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost objavila je javni poziv za tekuće i investiciono održavanje objekta glavnog kontrolno-mjernog centra na Dajbabskoj gori u Podgorici.

- Predmetnom nabavkom vrši se nabavka radova na hidroizolaciji platoa i izradi i montaži stakleno čelične obloge panoramskog lifta. Osim toga biće izvedeni radovi na farbanju betonske fasade objekta Glavnog kontrolno mjernog centra na Dajbabskoj gori u Podgorici - stoji u dokumentaciji.

Tenderom su predviđeni sanacijski radovi, radovi na hidroizolaciji, nanošenje zaštitnih premaza, armirano betonski radovi, betonski radovi, iskopavanje i zemljani radovi, te radovi na objektima ili djelovima objekata niskogradnje i visokogradnje.

Procijenjena vrijednost ove javne nabavke iznosi 206.610 EUR.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 14. decembar 2020. godine do 11:30. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 12 sati.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.