NavMenu

Zagorič dobija novu parkovsku površinu na više od 2.000 m2 (VIDEO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 30.11.2020. 09:28
Komentari
Podeli
(Foto: alexkatkov/shutterstock.com)
Naselje Zagorič, u nastavku Ulice Drugog crnogorskog bataljona, uskoro će dobiti uređeni prostor za sve generacije na preko 2.000 kvadrata.

Na ovoj lokaciji biće uređen prostor površine 1.500 m2, a osim dječijeg igrališta na podlozi od tartana i prostora za odmor i rekreaciju, na dodatnih 570 m2 biće izgrađen i sportski poligon

Vrijednost investicije za dječije igralište je 85.000 EUR, a u novi sportski poligon sa ogradom i LED rasvjetom biće uloženo oko 40.000 EUR.

- Ekipe gradskog preduzeća Zelenilo, započele su radove na izgradnji dječijeg igrališta u Zagoriču nakon što je prethodno teren raščišćen od samoniklog rastinja. U toku su zemljani radovi koji obuhvataju nivelaciju terena i uklanjanje površinskog sloja zemljišta - saopšteno je iz PG Biroa.

Kompletna površina biće ograđena zaštitno dekorativnom ogradom i oplemenjena odraslim sadnicama drveća i ukrasnim žbunjem, dok će na slobodnim površinama biti formirani travnjaci.

- Podsjećamo da je ovu inacijativu građana podržao Glavni grad i u saradnji sa građanima ovog dijela grada obezbijedio neophodna sredstva za realizaciju ovog projekta - zaključuje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.