NavMenu

Za drugu fazu izgradnje bulevara prema Tuzima više od pola miliona eura - Raspisan tender za izvođače

Izvor: eKapija Nedjelja, 29.11.2020. 11:51
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/Predrag Jankovic)
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je javni poziv za izvođenje preostalih radova na izgradnji Bulevara prema Tuzima. Riječ je o dionici do kraja zahvata DUP-a Konik-Stari aerodrom III, do mosta na rijeci Cijevni.

Za ovaj posao opredijeljeno je 579.043,64 EUR.

Kako se može vidjeti u dokumentaciji, tenderom su predviđeni građevinski radovi, postavljanje saobraćajne signalizacije, navodnjavanje, ugradnja elektroinstalacija, TK kanalizacija, kablovska okna i pejzažno uređenje.

Rok izvršenja ugovora je 120 dana od uvođenja izvođača u posao.

Parvo učešća na tenderu imaju svi ponuđači koji ispune tražene uslove. Ponude se dostavljaju do 28. decembra 2020. godine u 13 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 14 časova.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od otvaranja ponuda.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.