NavMenu

Montenegro Airlines će u decembru letjeti ka Beogradu, Ljubljani, Parizu...

Izvor: bankar.me Petak, 20.11.2020. 10:59
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Nacionalni prevoznici iz bivše Jugoslavije - Montenegro Airlines, Air Serbia i Croatia Airlines - pripremaju red vožnje za sljedeći mjesec, u kom planiraju da obave 2.090 letova. Crnogorski nacionalni avio-prevoznik u decembru će obaviti 300 letova.

Montenegro Airlines će tokom narednog mjeseca letjeti od Podgorice do Beograda, Frankfurta, Pariza, Ljubljane i Ciriha, dok će iz Tivta letjeti ka Beogradu i, ukoliko Rusija da zeleno svijetlo za to, ka Sankt Peterburgu, piše ExYu Aviation.

Najčešća odredišta ka kojima će letjeti avioni MA biće Beograd, Ljubljana, Pariz i Beč.

Od 1. decembra do kraja mjeseca Air Serbia planira da izvrši 1.040 letova. Srpska avio-kompanija će održavati letove od Beograda do 29 destinacija, a iz Niša samo ka njemačkom Hanu. Glavne rute iz Srbije biće ka Cirihu, Podgorici, Tirani, Parizu i Istanbulu.

Croatia Airlines planira da tokom decembra obavi 750 letova. Hrvatski avio-prevoznik će povezivati Zagreb sa trinaest domaćih i međunarodnih destinacija.

Avioni Croatia Airlinesa najčešće će letjeti ka Frankfurtu, Amsterdamu, Cirihu, Rimu i Parizu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.