NavMenu

Festival jesenjih boja u subotu u kompleksu Luštica Bay

Izvor: Mina Petak, 13.11.2020. 12:16
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Nikola Vu)
Luštica Bay Festival jesenjih boja, na kome će se predstaviti domaći proizvođači hrane, poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina, održaće se u subotu duž šetališta u Marina naselju.

Festival, koji se održava već treći put, biće organizovan uz gastronomske specijalitete, animaciju za djecu i muzički program.

Iz kompanije Luštica Development su saopštili da će ove godine Festival okupiti prvenstveno proizvođače sa poluostrva Luštica koji će posjetiocima ponuditi sir, vino, likere, džemove, masline, med, prirodnu kozmetiku i druge domaće proizvode.

- Izlagači će biti Vinarija Giljača, Wilderbees, Pony Art Garden, Olga Ovčar, Luštica Natural Cosmetics, Cvjećara Nina, Bosiljka Vuksanović, Vidak Tomašević, Annabella Candy & Gift Shop - navodi se u saopštenju.

Festival će se održavati na otvorenom, na više lokacija duž cijele promenade, amfiteatra i bašte restorana Spot.

Na svim lokacijama će biti pozicionirana dezinfekciona sredstva, a svi izlagači i partneri na ovom događaju su u obavezi da nose zaštitne maske.

- Prethodna dva izdanja sajma privukla su veliku pažnju učesnika, posjetilaca i medija i uvjerila nas da su ovakve manifestacije veoma interesantne posjetiocima a korisne izlagačima - dodaje se u saopštenju.

Zainteresovani za domaće proizvode na sajmu će dobiti odličan izbor hrane iz domaće proizvodnje sa luštičkog područja poznatog po vinu, maslinovom ulju i proizvodima od maslina, kvalitetnim sirevima i mliječnim proizvodima, te raznim prerađevinama i domaćim specijalitetima od voća i povrća.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.