NavMenu

U hotelu Lazure u Meljinama zadovoljni sezonom, imaju velike planove i za narednu godinu - Otvaranje depadansa sa apartmanima najvjerovatnije u aprilu

Izvor: Mina Srijeda, 04.11.2020. 15:43
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/temashdesign)
Hotel Lazure u Meljinama imao je dobru sezonu, s obzirom na aktuelne okolnosti, saopštili su predstavnici menadžmenta i dodali da imaju velike planove i nadu za narednu godinu.

Izvršna direktorka Lazure Hotel & Marina, Anna Martynova, kazala je da su to ostvarili zahvaljujući stalnim i vjernim gostima, kao i poslovnim partnerima koji su iskazali razumijevanje i podržali njihove napore tokom tog zahtjevnog vremena.

- Kruna uspjeha ove godine pripada posvećenom radu kompletnog osoblja Lazure - rekla je Martynova za Radio Jadran.

Tokom sezone ostvarena je izuzetna popunjenost. U strukturi posjetilaca su tokom juna i jula većinu činili gosti iz Podgorice i drugih crnogorskih gradova, dok su u avgustu i septembru to bili gosti iz Srbije, Ukrajine i Bjelorusije.

- Uspjeli smo zadržati dobar nivo cijena koji nijesmo dramatično spuštali kao što su morali neki drugi hoteli. Vjerujemo da ključ uspjeha ove godine leži u tome što smo relativno mali po broju soba - sa svega 24 apartmana, te u prostranosti javnih površina. To nam je omogućilo da privučemo goste koji su željeli da izbjegnu gužve i uživaju u privatnosti i distanciranosti - navela je Martynova.

U marini je bilo manje brodova nego prošle godine, zbog strogih epidedmiooloških mjera, ali je popunjenost takođe bila dobra.

U hotelu Lazure su posebno ponosni na veoma pozitivne ocjene i komentare svih njihovih ovogodišnjih gostiju i posjetilaca.

- Oni su potvrdili da je očuvan nivo kvaliteta usluga i u ovako kompleksnoj poslovnoj klimi - rekla je Martynova.

To je kompleks Lazure svrstalo među bezbjedne destinacije u zaštiti zdravlja svih gostiju i zaposlenih.

Hotel će od 1. novembra biti privremeno zatvoren, a plan je da opet otvori vrata posjetiocima 1. februara naredne godine.

- Nakon kratke pauze vratićemo se puni energije, novih ideja i planova, kako za istorijsku zgradu Lazaret, tako i za naš depadans hotela sa apartmanima, koji planiramo da otvorimo u aprilu naredne godine. Tokom zimskih mjeseci Lazure tim će naporno raditi na pred-otvaranju nove zgrade, na manjem renoviranju u istorijskoj zgradi, te naravno na zapošljavanju za narednu godinu - precizirala je Martynova.

Depadanas će imati 104 sobe, neke od njih biće sa kuhinjom, kao i 58 apartmana za prodaju.

Lazure je ove godine, uprkos krizi, uspio zadržati cijeli svoj tim, čak i početkom juna omogućio otvaranje novih radnih mjesta.

- Naš tim, uglavnom, čine građani Herceg Novog i drugih gradova Crne Gore. Tokom jula, avgusta i septembra Lazure tim je činilo više od 70 članova. Za nastupajuću zimu stvorili smo prostor za očuvanjem oko 50 radnih mjesta, što znači da sa nama u timu ostaje više od 70 odsto zaposlenih sa vrhunca ljetnje sezone - navela je Martynova.

Marina i Spa, kao i Wine O'Clock bar u zgradi Yacht Club-a ostaju u punom pogonu i tokom zime. Spa centar je spremio vrlo atraktivne ponude za novembar.

- S obzirom na to da ove zime Lazure ostaje jedini veliki Spa centar u Bokokotorskom zalivu, očekujemo veliko interesovanje gostiju iz Herceg Novog i drugih obližnjih gradova. Lazure Spa ima veliki zatvoreni bazen, dvije saune, jacuzzi, parno kupatilo, hamam i teretanu, kao i redovne časove brojnih grupnih treninga. Spa kapaciteti su smješteni na tri etaže, što omogućuje izbjegavanje gužve i poštovanje svih mjera NKT koje se primjenjuju na spa centre i bazene - precizirala je Martynova.

U rizortu Lazure Hotel & Marina, kao i mnogi u sektoru turizma, imaju velike planove i nadu za narednu godinu.

- Bićemo spremni za bilo koji scenario koji može uslijediti. Zahvaljujući iskustvu koje smo imali ove i prethodnih godina, vjerujemo da su optimizam i naporan rad ključni za uspjeh u bilo kojim okolnostima - poručila je Martynova.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Građevina

Budva naručila gradnju saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun - Vrijednost posla skoro pola miliona eura

Opština Budva raspisala je tender za radove na izgradnji saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun, sa kompetnom infrastrukturom. Vrijednot posla procijenjena je na 495.868 EUR. Tender je otvoren do 31. maja, detaljnije OVDJE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.