Izvor: Mina | Petak, 30.10.2020.| 15:29
Izdvojite članak Odštampajte vijest

CentreVille Hotel & Experiences dobio Safe Travels oznaku

(Foto: YouTube/screenshot)
Centreville Hotel & Experiences dobio je međunarodnu oznaku za sigurna putovanja, Safe Travels, od Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Hotel je, kako su saopštili, prethodno ispunio sve uslove za dobijanje i korišćenje oznake pred Komisijom, iza koje stoji Svjetski savjet za turizam i putovanja (WTTC).

- Riječ je o posebno dizajniranoj oznaci, kreiranoj usljed zdravstvene krize Covid-19, koja putnicima omogućava da prepoznaju destinacije i kompanije širom svijeta koje su usvojile globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja - navodi se u saopštenju.

Znak se ističe na web sajtovima, društvenim mrežama, na objektima, što turistima olakšava odabir sigurnog putovanja.

Generalna menadžerka hotela CentreVille Hotel & Experiences, Jelena Ognjenović, kazala je da im je ogromno zadovoljstvo što su dobili Safe Travels oznaku.

- Među prvim hotelima u Crnoj Gori smo preduzeli sve mjere u cilju zaštite naših gostiju i kolega bez ugrožavanja najviših standarda usluga po kojima smo prepoznati. U datim okolnostima, ovo je dodatan korak za zadobijanje povjerenja turista, čije zdravlje i bezbjednost moraju biti imperativ - ocijenila je Ognjenović.

Ona je navela da je za njih taj sertifikat, još jedan pokazatelj njihove orijentacije ka poštovanju zdravstveno-bezbjednosnih mjera na najvišem nivou.

- Takođe, nadamo se da će Safe Travels inicijativa pojačati saradnju sa NTO, u cilju oporavka turizma i njegovog razvoja - dodala je Ognjenović.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.