NavMenu

Od danas moguće testiranje fiskalnih servisa

Izvor: eKapija Utorak, 20.10.2020. 15:41
Komentari
Podeli
(Foto: everything possible/shutterstock.com)
Testiranje fiskalnih servisa u okviru projekta elektronske fiskalizacije omogućen je od danas, saopšteno je iz Poreske uprave.

- Od danas sva zainteresovana pravna i fizička lica koja se prijave u skladu sa procedurom definisanom dokumentom Fiskalni servis - uputstvo za pristup fiskalizaciji mogu vršiti testiranje funkcionisanja sistema - navodi se u saopštenju.

Iz Poreske uprave podsjećaju da će portal SEP za potrebe elektronske fiskalizacije biti dostupan od 02. novembra 2020. godine, od kada će se preko njega vršiti i upis obveznika fiskalizacije u ROF. U početku će biti omogućen isključivo za potrebe testiranja funkcionalnosti, te podaci koji budu na njemu upisani neće predstavljati registracione podatke za produkciju.

Uputstvo za privremeni proces testiranja fiskalnog servisa možete pogledati OVDJE.

Ažuriranu verziju uputstva za pristup fiskalizaciji možete naći OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.