NavMenu

Karisma investirala 150 mil USD u novi hotelski kompleks u Dominikanskoj Republici (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 19.10.2020. 13:58
Komentari
Podeli
(Foto: Karisma Hotels & Resort)
Predsjednik Karisma grupacije u Dominikanskoj Republici Horhe Feliz i suosnivač Karisma grupacije Ljubiša Krstajić sa saradnicima predstavili su projekat i upoznali rukovodstvo Dominikanske Republike sa luksuznim i međunarodno poznatim brendovima Margaritaville Island Reserve Cap Cana i TUI Sensatori Cap Cana. Inaguracija projekta zakazana je za oktobar naredne godine, kad će ovaj kompleks imati 519 luksuznih soba i apartmana.

- Procijenjena investicija iznosi 150 mil USD. U svojoj prvoj fazi, koja bi trebalo da bude otvorena 2021 godine, kompleks će imati 519 soba, 268 za Margaritaville, 251 za TUI Sensatori, koje će imati porodični koncept, i 40 vila samo za odrasle, sa uslugom na najvišem nivou - saopšteno je iz kompanije Karisma.

Hotel će imati 11 restorana, šest barova, dvije recepcije, jedan spa, šest bazena, dva pozorišta, kao i sportski sadržaj, te craft beer fabriku u kojoj će gosti uživati u umjetničkom iskustvu prozivodnje piva.

Karisma grupacija ima ekskluzivitet za Karibe i Meksiko, a turističku ponudu ovih destinacija upotpuniće kompleks Margaritaville Island Reserve i TUI Sensatori Cap Cana. Margaritaville je stil života inspirisan tekstovima i životom Jimmy Buffet-a, čije pjesme izazivaju strast za tropskim bjekstvom i potpunim opuštanjem.


Fotogalerija
Novi hotelski kompleksi Karisma grupacije
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.