NavMenu

Besplatna online radionica "Booking.com za početnike" za sva MSP koja posluju u turizmu u CG, BiH i Srbiji

Izvor: eKapija Petak, 16.10.2020. 14:52
Komentari
Podeli
(Foto: NVO Digitalizuj.me)
ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizuje besplatnu online radionicu Booking za početnike, koja će se održati u srijedu, 21. oktobra, u 18:30. Prijava za radionicu je dostupna na ovoj adresi, a jedini uslov je posjedovanje Facebook profila.

- Šta se može naučiti na prvoj Booking.com radionici? Glavne karakteristike i benefiti ove platforme, dobre primjere iz prakse, kako se kreira profil koji je u skladu sa potrebama biznisa, kako se postavljaju sve potrebne informacije o ponudi i kako se kreira način plaćanja. Sve odgovore i informacije o Booking.com djeliće Igor Stojanović koji ima preko osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namijenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu - saopšteno je iz NVO Digitalizuj.me.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

- Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja - navodi se u saopštenju.

U prethodnim mjesecima, ICT Hub je realizovao istraživanje na temu "ICT alati u ruralnom, eko i avanturističkom turizmu u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini" putem kog je identifikovana velika potreba malih i srednjih preduzeća (MSP) koja posluju u domenu eko, ruralnog i avanturističkog turizma za detaljnijim upoznavanjem sa digitalnim platformama, alatima i digitalnim marketingom.

Uzimajući to u obzir, u saradnji sa partnerima JS Guru iz BiH i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, pripremljen je detaljan program od 9 interaktivnih onlajn radionica kako bi se ponudio širok spektar znanja i informacija, dodatno podstaklo regionalno povezivanje između turističkih ponuđača ali i unaprijedila znanja i vještine i organizacija i agencija koje sarađuju ili okupljaju male turističke preduzetnike. Radionice su dakle, namijenjene svim MSP koja posluju u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

- Pomenuto istraživanje je pokazalo da je preko 90% ispitanika u sve tri države čulo za Booking.com platformu, ali ih je samo oko 60% koristilo u protekloj godini. Stoga smo riješili da prva u nizu radionica baš bude posvećena Booking.com platformi - zaključuje se u saopštenju.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta "D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori" u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.