NavMenu

Pčelarima će uskoro biti omogućeno osiguranje pčelinjih društava

Izvor: eKapija Petak, 16.10.2020. 12:04
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Carlo Prearo/shutterstock.com)Ilustracija
Osiguranje pčelinjih društava od sada će biti omogućeno pčelarima u Crnoj Gori, pošto je osiguravajuća kuća Sava spremna da im pruži tu uslugu, saopšteno je iz Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore. Kako navode, to do sada nije bilo moguće ni kod jedne osiguravajuće kuće koja posluje u našoj zemlji.

Na nedavno održanom sastanku u Kući meda, predstavnici Saveza pčelarskih organizacija i Sava osiguranja su razgovarali o modelima osiguranja.

- Rezultat ovog sastanka je ponuda koju smo dobili od predstavnika osiguravajuće kuće. Podsjećamo da Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja učestvuje do 50% u pokrivanju troškova polise tako da bi pčelari imali 50% regresa što je i navedeno u ponudi - saopšteno je.

Iz Saveza pozivaju sve pčelare da se komentarima i predlozima uključe u finalno definisanje ponude koju ćemo usaglašavati sa predstavnicima Sava osiguranja.

- Koristimo priliku da se zahvalimo Sava osiguranju na partnerskom odnosu uz očekivanje da ćemo zajednički razvijati najbolja rešenje u obostranom interesu - navodi se u saopštenju.

Više informacija možete vidjeti na sajtu Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Može li običan čovjek u trku za kriptozaradu?

Kada je u pitanju ulaganje, oni stariji hvataju se dukata, oni malo mlađi misle na "devize, devize", a najmlađima je u mislima bitkoin, etereum, solanu, ripl, binance coin, ili neka druga kriptovaluta. O tržištu kriptovaluta do sada smo čuli razne bajke, i one divne o bogatstvu preko noći, do onih ružnih - o propasti kriptovalutnog carstva, hvatanju organizatora nekakvih piramidalnih šema i opštoj propasti ulagača. Obje verzije su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.