NavMenu

Podgorica pozvala kompanije da budu partneri u projektu "Senior kartica"

Izvor: eKapija Srijeda, 14.10.2020. 12:56
Komentari
Podeli
Podgorica (Foto: Pixabay.com/falco)Podgorica
Glavni grad Podgorica pozvala je sve društveno-odgovorne kompanije da budu partneri gradske uprave u realizaciji projekta "Senior kartica".

Poziv se odnosi na sve društveno odgovorne kompanije, koje posluju na teritoriji glavnog grada, da vlasnicima kartica omoguće ostvarivanje popusta iz dijapazona usluga i roba koje nude na tržištu. Iznos popusta učesnici određuju samostalno u skladu sa poslovnom politikom.

- Podsjećamo da je Senior kartica novi socijalni servis koji za cilj ima da poboljša kvalitet života naših najstarijih sugrađana. "Senior kartica" dodjeljuje se svim sugrađanima starijim od 65 godina uz pomoć koje oni mogu da ostvaruju popuste u velikom broju prodajnih objekata, ugostiteljskih objekata, institucija, ustanova kulture, zdrastvenih ustanova, agencija za pružanje usluga. Za realizaciju ovog projekta Glavni grad je do sada za štampanje kartica i izradu aplikativnih rješenja odnosno softvera izdvojio 50.000 EUR - navode u Glavnom gradu.

Personalizovane kartice za penzionere se vežu za osobu, odnosno jedinstveni elektronski nalog. Neophodno je da se penzioner jednom registruje, nakon čega može nesmetano koristiti karticu za ostvarivanje popusta, kao i usluga koje pruža Glavni grad.

Prijavite se možete putem ove onlajn forme.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.