NavMenu

Windows 10 uskoro će pitati korisnike za šta koriste računar

Izvor: Nezavisne novine Subota, 10.10.2020. 12:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)Ilustracija
Računari služe za različite stvari, u zavisnosti od potreba korisnika, a Microsoft želi da se prilagodi tome. Objava na blogu Windows Insider, tako, opisuje novu funkciju koja znači da će vas računar pitati šta želite da radite kada se uključi. Ovo je, za sada, dostupno samo testerima.

Kako su izvijestili oni koji su ovu funkciju isprobali, trenutno se ne mijenja konfiguracija sistema u zavisnosti od toga što ste izabrali.

Na primjer, ako odaberete da ćete računar da koristite za školske zadatke, aplikacije za saradnju i hvatanje bilješki biće na početnom ekranu. Ako odaberete "porodičnu" upotrebu, odmah ćete imati spremno nekoliko različitih naloga, dok gejmerska opcija podrazumijeva dodatna podešavanja radi optimizovanja sistema.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.