NavMenu

Dijelovi nekadašnjeg mosta na Neretvi na prodaji kao sekundarna sirovina - Muzej zakazao licitaciju za 15. oktobar

Izvor: eKapija Utorak, 06.10.2020. 16:24
Komentari
Podeli
(Foto: jablanica.ba)
Muzej Bitka za ranjenike na Neretvi iz Jablanice oglasio je javnu prodaju dijelove nekadašnjeg mosta na Neretvi.

Kako se navodi u oglasu, Muzej prodaje dijelove čelične konstrukcije mosta tretiranih kao sekundarna sirovina, odnosno otpadno željezo visoke klase, različiti masivni čelični profili izvađeni iz rijeke Neretve procijenjene količine 67.840 kg.

Početna prodajna cijena dijelova čelične konstrukcije mosta sa utovarom i transportom od strane kupca do odlagališt iznosi 23.744 KM, a ista je, ističe se, utvrđena vještačenjem sudskog vještaka mašinske struke.

Pravo učešća na javnom oglasu imaju pravna lica koja u roku utvrđenom u javnom oglasu podnesu prijavu pratećom dokumentacijom. Takođe, za učešće u postupku licitacije, učesnici su dužni uplatiti kaparu u iznosu 2.374 KM.

Postupak javnog nadmetanja - licitacije predmetne sekundarne sirovine provest će Komisija, a licitacija se može održati samo ako u njoj učestvuju najmanje dva učesnika.

- Ako se na licitaciju javi samo jedan učesnik, Komisija može pristupiti postupku prodaje neposrednom pogodbom pod uslovom da cijena ne može biti manja od početne cijene objavljene u Oglasu o licitaciji.

Postupak održavanja javnog nadmetanja će se održati u zgradi muzeja 15. oktobra godine sa početkom u 10,00 sati.

Prijave na Oglas podnose se pismenim putem na obrascu koji se može preuzeti na veb stranici Muzeja. Rok za dostavljanje prijava je do 13. oktobra. Više informacija možete pogledati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.