NavMenu

Uticaj koronavirusa na poslovanje crnogorskih privrednika - UPCG pokrenula novo istraživanje

Izvor: eKapija Utorak, 06.10.2020. 12:03
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), uz tehničku podršku Međunarodne organizacije rada (ILO), sprovodi istraživanje o uticaju Covid-19 pandemije na poslovanje crnogorskih privrednika.

U pitanju je nastavak, odnosno drugi dio istraživanja koje je UPCG, po istoj tematici, realizovala u toku aprila 2020. godine.

- Podaci dobijeni ovom prilikom pomoći će UPCG da bolje sagleda ključne probleme i izazove sa kojima se privrednici u radu susreću, a zatim i opredijeli pravac svog daljeg djelovanja i vrstu podrške koja im je potrebna. U namjeri da pomogne što bržem oporavku naše ekonomije, ovo se naročito odnosi na aktivnosti koje će UPCG realizovati u dijelu zastupanja interesa privrednika u odnosima sa Vladom, donosiocima odluka na nacionalnom i lokalnom nivou, finansijskim institucijama i drugim relevantnim subjektima - saopšteno je na sajtu UPCG.

Istraživanje UPCG je anonimno, a realizuje se putem upitnika za čije je ispunjavanje potrebno 10 minuta.

Pozivamo članove UPCG i ukupnu biznis zajednicu da se uključe u istraživanje. Cilj UPCG je da i u ovim izazovnim vremenima na što kvalitetniji način zastupamo interese privrede, kako bi iz krize svi zajedno izašli sa što manje štetnih posljedica - navode iz Unije.

Upitniku se pristupa putem ovog linka.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.